Accueil Ernstrade Bourse Actualite Stock


Place de cotation: Helsinki Stock Exchange - (Finland)

Ixonos operates in the ICT service market, offering its customers flexible technology consulting, project management, software development and software maintenance solutions that support their competitiveness and risk management.
The Group's clientele on the international market comprises leading mobile and smartphone manufacturers, mobile network suppliers and telecom carriers. Finnish customers include finance, industry and service sector companies, as well as public administration organizations.
Ixonos has its headquarters in Helsinki, Finland, and other local offices in Jyväskylä, Kemi, Oulu, Salo, Tampere and Turku. Ixonos' foreign offices are in Tallinn, Estonia and Kosice, Slovakia. Ixonos has about 900 employees.
Ixonos Plc is listed on NASDAQ OMX Helsinki. (Ixonos is a Nordic Small Cap company in the IT sector on NASDAQ OMX Nordic.) 
The company's turnover 2007 was 59.2 million euros and operating profit 4.7 million euros.

Ixonos Oyj on tieto- ja viestintäteknologia-alan palveluyritys, joka tuottaa asiakkailleen joustavia, näiden kilpailukykyä ja riskienhallintaa tukevia teknologiakonsultoinnin, ohjelmistokehityksen, ohjelmistojen ylläpidon ja projektijohtamisen ratkaisuja. Ixonosin asiakaskunta koostuu johtavista kansainvälisillä markkinoilla toimivista matka- ja älypuhelinvalmistajista, mobiiliverkkotoimittajista ja teleoperaattoreista sekä kotimaisista finanssi-, teollisuus- ja palvelualan yrityksistä ja julkishallinnon organisaatioista. 
Ixonosilla on pääkonttori Helsingissä sekä toimipaikat Jyväskylässä, Kemissä, Oulussa, Salossa, Tampereella ja Turussa. Ulkomaiset toimipisteet sijaitsevat Kosicessa Slovakiassa ja Tallinnassa Virossa. Konsernin palveluksessa on yli 900 henkilöä.
Ixonos Oyj on listattuna NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Ixonosin liikevaihto vuonna 2007 oli 59,2 miljoonaa euroa ja liikevoitto 4,7 miljoonaa euroa.

https://digitalistgroup.com/

 

Copyright  2006  Ernstrade